2. helmikuuta 2013

Viking Grace koeajettu!

Viking Grace koeajettu!

Moiz! Nyt on uuden uutukainen Viking Grace koeajettu (ei konkreettisesti). Mikä on tämän kaiken juhlinna takana? No, täytyyhän tuo uusi laiva nyt nähdä, kun sitä on niin mainostettu. Kyllä, olen juuri niitä mainosten uhreja! Meillä on vaan ollut tapana käydä kerran vuodessa aina risteilyllä. Yleensä tosin mennää Hesasta ja käydään Tukholmassa maissa. 

Tällä kertaa hypättiin Gracen kyytiin ja nautitiin luksuksesta. Varsinainen luksuslaiva se olikin! Itse en liiemmin välitä laivailusta (vaikea uskoa), kun se heiluminen ja keikkuminen ei oikeen iske. Mutta ah, mikä laiva! Se oli  aivan mahtava. Kakki oli uutta ja kiiltävää. Ainoat rasvaiset sormenjäljet löytyivät vain itse tekemällä. Siellä oli lapsille kaksi omaa leikki ja oma "touhula" nuorille. Valtavia tyynyjä, kirkkaita valoja, liikkuvia osia ja kaikenlaista sälää löytyi kaikkialta. Ei siellä laivalla tosin ihan tavis vaatteilla kehdannutkaan liikkua, vaikka toisaalta matkatovereina oli lähinnä iäkkäämpää porukkaa. Uusi ja hiano se oli!

Upeita värimaailmoja ja monta erilaista tanssilattiaa löytyi. Vogue on laivan ehdoton tanssilava ja sitä herkkua onkin kahdessa kerroksessa. Suositelen kuuntelemaan Elixir nimistä bändiä, ehdottomasti. Mitäs muuta--hytit olivat perinteisiä ja hauskoja. Rahaa ei oltu missään säästelty. Rahaa laivalla sai itsekkin palamaan mm. houkuttelevilla drinkeillä, myymälän herkuilla, raha-masiinoilla (k-18--Hah!) ja tietenkin ruualla. Voisin ylistää kaikki laivan ruokatarjoilut maasta taivaisiin, mutta edes se ei tekisi oikeutta ravintola Auroran himokalliille buffetille. Tuli syötyä sellaisia herkkuja, että huh huh. Sain lisätä "olen maistanut" eläimiä listalleni. Uusimpina tulokkaina ovat: ankerias, mustekkalan ne itse lonkerot ja lahnan mäti. Suosittelen ehdottomasti, mikäli kaipaat elämääsi pientä hemmottelua ruuan tai minkä vaan suhteen. =D 

P.S. Tutustuin Voguessa kahteen todella mukavana pariskuntaan. Hankin aina tuttavia. Toinen miehistä oli ollut rakentamassa laivaan lattioita ja juttuja kyllä riitti. Älkää siis arastelko olla ystävällisiä, sillä hymyyn voi saada upean palkinnon. =)